Vadas marhával várta vendégeit a sztár!

Hal a tortán: Fekete Laci csak enni tud vagy főzni is?

A Hal a tortán Afrika hetének záró estéjén Fekete Laci állt a tűzhely mögé. A nagyétkű sztárszakácsról kiderült, nem csak az evéshez, hanem a főzéshez is ért.

Fekete Laci ritkán főz, de akkor finomat! képgaléria

2009.01.22 14:05ma.hu

Igaz, a zöldségeket és a levest feleslegesnek tartja az erőművész, azért vendégeinek nem kellett hiányolni ezeket a fogásokat sem.
 
A Sztárok a fejükre estek csapata péntekre már túl volt a nyers fasírton, afrikai fogásokon, sült pisztrángon. Egyetlen kérdés maradt: Fekete Laci csak enni tud vagy főzni is. 

- "Én nagyjából tizenöt húsz féle ételt el tudok nagyon finoman készíteni. Igaz, hogy évente csak egy-két alkalommal állok a konyhába, hogy én csináljak ebédet a családnak, de nem esek kétségbe, ha főzni kell. A fiam elkísért vásárolni, illetve segített előkészíteni az alapanyagokat, de mindegyik ételt én készítettem." - vallotta be Fekete Laci, aki első fogásnak levest tesz az asztalra, amiből ő nem eszik, hiszen felesleges ételnek tartja, hiszen az "csak víz". 

A vendégek meglepődtek, hogy Laci készítette a menüt, melynek fő fogása vadas marha volt zsemlegombóccal.
 
- "Már gyerekkoromban ellestem egy-két fogást édesanyámtól és a nagymamámtól. Volt olyan, hogy 12 évesen én főztem ebédet, rakott palacsintát. Én úgy érzem, ízlett a vacsora Claudiáéknak, a zsemlegombócot külön megdicsérték." - mesélte Fekete Laci.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.