Örülhetnek a férfiak!

Pirner Alma újra ledobja ruháit!

Egy rúdtánc-versenyen szexi légtornász produkcióját adja elő a sztár!

2009.09.06 12:51rtlbulvar.hu

Újra színpadra lép Pirner Alma sztriptíz világbajnok, és ledobja ruháit a férfiak legnagyobb örömére. A táncosnő a Miss Poledance Hungary 2009. rúdtánc-versenyen mutatja meg magát szeptember 12-én. A szőke szépség azt a látványos produkcióját adja elő, amellyel 2006-ban megnyerte a Miss Nude Canada sztriptíz versenyt, ezáltal első európai hölgyként lett a vetkőzés világbajnoka.

A táncosnő hetek óta készül a légtornász produkcióra, amelyre akkor szánta el magát, amikor a nyár elején visszatért a jamaicai rúdtánc világbajnokság zsűrijéből. - A tengerentúlon óriási népszerűségnek örvend a rúdtánc, ami Las Vegasból indult hódító útjára. Ezt a nőies látványsportot szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek, és az est zárásaként adom elő a világbajnoki showműsoromat hat méteres magasságban – tudtuk meg Pirner Almától, aki az elmúlt évek alatt több mint másfél ezer fiatal és idős hölgynek adta át rúdtánc és sztriptíz-aerobic tudását.

Pirner Alma nemcsak fellépője és szervezője az egyetlen hazai rúdtánc versenynek, hanem jogtulajdonosa is, így aki megnyeri a Miss Poledance Hungaryt, az – az értékes nyeremények mellett – elnyeri a jogot is arra, hogy a rúdtánc világszövetség versenyein képviselhesse hazánkat. A magyar lányokat nemzetközi szakértő zsűri fogja értékelni. Kevesen tudják, hogy a rúdtánc a táncolás és gimnasztika egyik formája, ahol a hölgyek egy függőleges pózna segítségével adják elő produkciójukat. A poledance a szórakoztatás egy formája, de távol áll a füstös bároktól, sokkal inkább köthető a sporthoz és a cirkuszhoz.

A poledance lényege, hogy a táncosok belekapaszkodnak a rúdba, s annak segítségével atletikusabb ugrásokat, csavarokat mutatnak be. A felsőtest erőssége és az egyensúlyérzék nélkülözhetetlen, sok gyakorlást, időt igényel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.