Vásáry André fel sem léphet?

Képek - Mentő vitte el a Csillag születik elődöntősét!

Közel negyven fokos lázzal kórházban ápolják Vásáry Andrét, akinek tünetei már három hete felbukkantak, de mivel nem feküdte ki, csúnya lebetegedés lett a dologból. Mi lesz így az elődöntővel?

Képekben a Csillag születik sztárja, Vásáry André képgaléria

2009.11.11 08:25Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Torokgyulladása miatt elképzelhető, hogy nem tud fellépni a Csillag születik szombati elődöntőjén Vásáry André - A tehetséges szoprán énekes tünetei már korábban jelentkeztek, de sajnos nem feküdte ki a betegséget, egyik helyről a másikra rohangált.

Énekórákat vett, próbákra járt, közben megizzadt, és valószínűleg a hidegben alaposan meghűlt. Időhiányban szenvedett, így nem törődött a betegség kifekvésével, ennek köszönhetően mostanra "robbant le" - panaszolta André a Napi Ásznak.

Az énekesnek most is 38,7 fokos a láza, antibiotikumot szed és már három orvosnál járt. Biztosították, hogy nem az új influenzát kapta el, de ez vírusos megbetegedés, torokgyulladás.

Mivel nagyon legyengült, Vásáry André a minap majdnem csúnyán megsérült. Egyedül volt a konyhájában, amikor egyszer csak összesett - vallotta be a Napi Ásznak.

Beismerte: bizony keveset evett, csak kis almát meg müzlit, viszont mellette gyógyszereket szedett. Szerencsére az eszméletét nem veszítette el, és mentőt hívott, miután a konyhában összecsuklott - mesélte a Napi Ásznak az újdonsült sztár.

Ők mondták meg neki, hogy vagy most kifekszi a betegséget, vagy pedig lemondhat arról, hogy a Csillag születik elődöntőjén szerepeljen.

André a Napi Ásznak elmondta: nagyon izgul, hogy rendbe jöjjön a szombati fellépésre, és legalább hatvan százalékos teljesítményt nyújtson. Most minden utasítást szigorúan betart, pihen, nehogy szövődmények alakuljanak ki nála.

Vásáry André: Én valóban így születtem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.