Eltűntek a közös, szerelmes képek...

Gyorsan felszámolta kapcsolatát a kiscsillag!

Amikor megjelent a tehetségkutató színpadán a szerény, kedves fiú, Veres Robinak még szorított a párja is - Úgy tűnik, ez ma már a múlté! Talán a hirtelen jött siker végzett ilyen gyorsan a szerelemmel?

2009.11.27 09:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A fiú már nem él kapcsolatban, és közös fényképek is eltűntek Veres Robiról és barátnőjéről az egyik népszerű közösségi portálon - adta hírül a Hot! magazin.

Róbert azzal magyarázza a dolgot: messze laktak egymástól Vandával, ő Mezőtúron, a lány Felsőtárkányban, korábban is keveset találkoztak, most azonban Robi a Csillag születik miatt még annyira sem ért rá.

Elmondása szerint megbeszélték a barátnőjével, hogy barátok maradnak - mondta a Hot!-nak a fiatal tehetség.

Kérdés, mi történhetett Robival, hogy ilyen hirtelen búcsúzott el a lánytól, aki eddig jóban-rosszban a társa volt?

Vannak, akik arról suttognak, kezd megváltozni a kedves, szerény fiú. Néha túlzottan magabiztos, máskor lecsapja a telefont azzal, hogy "nincs halló!".

Tény, hogy a Csillag születikben való szereplése óta Veres Robi körül is megjelentek a rajongó hölgyek.

Sejthető volt, hogy gondokat ez okozhat a kapcsolatban, de arra valószínűleg senki sem számított, hogy a szerelem ilyen gyorsan véget ér - adta hírül a Hot! magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.