Hajnóczy Soma varázsolt szíve hölgyének

Elkápráztatta szerelmét a Csillag születik sztárja

Hajnóczy Soma bebizonyította, hogy ő a legjobb. A 2007-es Csillag születik varázskezű illuzionistája nemcsak a nézőket, de a bűvész világbajnokság zsűrijét is elvarázsolta, ugyanis ő hozta el az első díjat.

2009.08.11 12:10rtlbulvar.hu

A mindig vidám külső mögött egy igen tudatos és elszánt fiatalembert ismerhetünk meg. Soma több ezer trükkel a tarsolyában bárkit meggyőz arról, hogy hozzá képest még Harry Potter is csak egy zsibvásári mutatványos.

- " Számomra az, hogy megnyerhettem a világbajnokságot, az félelmetes megtiszteltetés! Ez a bűvészetben a legnagyobb díj. Remélem, hogy a jövőben minél több embernek tudok csodát mutatni. Somát is egy hozzá hasonló mágus varázsolta el hajdanán. "

Hat évesen egy bűvész felhívta a színpadra, majd egy dobozba zárta és eltűntette. Számára ott minden eldőlt. És azóta Somának ez a hivatása, az élete és a hobbija.

- " A legfontosabb a bűvészetben, hogy az embereket meg tudjam nevettetni, csodát tudjak nekik mutatni. Ha egy hétköznapi embert öt percre, tíz percre, fél órára ki tudok ragadni a hétköznapi valóságból, már aznap megérte felkelni. "

A világbajnok nem csak közönségét, de a gyengébbik nem képviselőit is előszeretettel csábítja el. Soma pontosan tudja, hogy udvarlás közben mi az a trükk, amivel minden nőt le tud venni a lábáról.

- " Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jó a bűvészet csajozásra, igenis minden bűvész beveti a bűvésztudását, amikor csajozik. A lányok nagyon szeretik..."

Így ismerkedett meg barátnőjével is, aki mellet nem csak a szerelmet, de a harmóniát is megtalálta.

- " Először egy buliban találkoztunk, nagyon szimpatikus volt. Az első randin, amikor találkoztunk, elővarázsoltam neki egy rózsát. Azért egy bűvésztől ez nem nagy teljesítmény."

Persze azóta, biztos, hogy a csillagokat is lehozza kedvesének az égről. De valószínűleg már többen eljátszottak a gondolattal, hogyha tényleg rendelkeznének varázserővel, akkor hogyan könnyítenék meg a hétköznapjaikat. Erre még Somának is vannak tippjei.

- " Ha egy dolgot eltüntethetnék, azok a parkoló ellenőrök, mert elég sok rossz élményem volt velük. És ha valamit oda kéne varázsolni, hát nem tudom… "

De addig is Soma járja a világot, ugyanis 2011-ig a föld minden kontinensére kapott meghívást, hogy elkápráztassa azokat az embereket, akik még hozzá hasonlóan hisznek a csodában.

Tudjon meg még többet a Csillag születik sztárjairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.