Lesújtó vélemény a Csillag születik zsűrijéről

Bakács leidiótázta Szonját, Hernádit, Fáyt és Szirtest!

Nemrég a Megasztárról és az abban felbukkant tehetségekről fejtette ki véleményét, most pedig a Csillag születik zsűrijét osztotta ki Bakács Tibor Settenkedő.

2009.11.26 08:25ma.hu

Az egykori megasztáros zsűritag szerint nagyon sok van a szerencsétlen tehetségekből az országban. Van, aki megmutatja magát, aztán általában nagyon kihasználják. Izgulni kell értük, mert akinek sikerül befutni, annak nehéz lesz az élete - vélte Bakács Tibor.

Szerinte a folyamat már a Megasztárnál elkezdődött. Örültek, hogy megtörték a kontraszelekciót, miszerint bárkiből lehet bármi. Ma már nem ilyen pozitív. A Megasztár 4-ben is lehetett érezni "némi idiótaságot", fogalmazott Bakács, de a Csillag születikben "már totálisan".

Azt sem rejtette véka alá, nem azért mondja, mert Fáy Miklós ül a zsűriben, holott korábban őt totálisan leanyázta ebben a szerepkörben. Bakács kifejtette: Oroszlán Szonja nagyon édes, de őt nem érdekli, amit mond. Fáynak az arca beszédes inkább, Szirtes Tamás számára nem tanár úr, Hernádi Juditból pedig már biztos száz van, és ebből az egyiket látta - vallotta be Bakács, aki szerint ezek a műsorok már rég a nézettségről szólnak. A zsűri pedig nem tesz meg mindent a versenyzőkért.

A kritikus tapasztalatból mondta: már magát is unta zsűritagként, a szereplőket pedig még inkább. Az RTL Klub nem kívánta kommentálni Bakács Tibor Settenkedő szavait - adta hírül a Napi Ász.

A kritikus a közelmúltban arról a Megasztárról és a benne szereplő versenyzőkről fejtette ki véleményét, amely zsűrijének maga is tagja volt. Kemény véleményt fogalmazott meg a tehetségkutatóban ismertté vált énekesekkel kapcsolatban.

Úgy fogalmazott az egyik havilapban, hogy a "a realityk, tehetségkutatók és talkshow-k csini kis hullákat gyártottak a nézettség oltárán."

Hozzátette azt is, hogy ő maga is részt vett a Megasztár zsűritagjaként "a hentesmunkában, melynek végén a sztárocskákat egy közös sírgödörbe temettük, több bőrt lenyúzva róluk".

Bakács azt sem rejtette véka alá, hogy az olyanok, mint Oláh Ibolya és Rúzsa Magdi, szerinte sehol sincsenek.

A kritikus szavaira reagált Puskás Peti is, aki szintén a Megasztár színpadán lett ismert. Megdöbbenve kommentálta Bakács megállapítását, amely szerinte felszínes, és az ismeretek hiányát is bizonyítja.

Péter kifejtette, ő cseppet sem érzi magát hullának, sem most, sem pedig a tehetségkutató alatt. Hozzátette: a szerződésükben az állt, lehetőségük lesz magukat megmutatni, nem az, hogy sztár lesz belőlük.

Bakács nem kér bocsánatot - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.