Meghalt, hogy anyja hazamehessen

Morbid: Nike-ruhás temetést kért az öngyilkos tini

Nem bírta elviselni egy 16 éves tini, hogy anyjának más országban kellett munkát vállalnia az iskolázási költségek fedezéséhez, ezért inkább felakasztotta magát.

2011.02.10 18:26ma.hu / manna.ro

Öngyilkos lett egy román fiú, mert nem tudta elviselni tovább a szegénységet és a kilátástalanságot. A 16 éves tinédzser búcsúlevélben indokolta tragikus elhatározását, egyben útmutatást adott arra vonatkozóan is, hogy milyen temetést szeretne.

"Elegem van az életből... Azt akarom, hogy fekete Nike-ruhába öltöztetve vigyetek a síromhoz, és a toron a bajtársaimnak vörösbort és pálinkát adjatok. Anya is jöjjön el a temetésre" - írta, majd az istállóban felakasztotta magát.

A fiú azért érezte ennyire elveszettnek magát, mert bentlakásos iskolája sokba került, édesanyjának pedig emiatt Olaszországban kellett munkát vállalnia, hogy megkeresse a tandíjat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.