Autótetőre zuhant az öngyilkosjelölt nő

Megdöbbentő fotók! Leugrott a 23-ik emeletről, és túlélte!

Öngyilkos akart lenni egy nő Buenos Aires-ben - biztosra ment, egy szálloda 23-ik emeletéről vetette ki magát. De életben maradt - azt nem tudni, hogy járni tudni fog-e...

2011.01.26 13:20ma.hu - Fotó: allvoices.com

Egy brazil hotel huszonharmadik emeletéről ugrott a mélybe az öngyilkosjelölt nő - egy taxi tetejére zuhant, amelyből éppen pár pillanattal korábban szállt ki a sofőr, mert nem látta jól, miért néznek annyira az emberek felfelé...

Mindenki a szállodát figyelte, melynek emeletéről leugrani készült a nő. Hatalmas csattanással esett az autóra, melynek szélvédője betört és az egész teteje behorpadt.

Ülőhelyzetben zuhant a nő az autó tetejére - Fotó: allvoices.com

A 30 éves öngyilkosjelölt nem halt meg, csontjai azonban ripityára törtek, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Lehetséges, hogy lábra állni már nem fog tudni.

Az egyelőre rejtély, miért akarta eldobni magától az életét, ahogyan az is: hogyan maradhatott életben!

A taxisnak is óriási szerencséje volt, hiszen ha nem száll ki az autóból bámészkodni, minden bizonnyal belehalt volna az öngyilkosjelölt zuhanásába.

A nő elképesztő módon, ülő helyzetben esett a kocsi tetejére, gyakorlatilag a vezetőoldali ülésre.

Öngyilkos lett a volt nigériai futballsztár

Így nézett ki a taxi betört teteje - Fotó: allvoices.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.