Elfogták a férfit

Édesanyja meggyilkolásával gyanúsítják: öngyilkos akart lenni

Elfogták Budapesten azt a szombathelyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy megölte édesanyját.

2011.01.22 10:49ma.hu

Január 19-én bejelentés érkezett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, mely szerint Szombathelyen, a Károly Róbert utca egyik lakásában élő nő és fia egy hete nem ad életjelt magáról, a kopogtatásra, illetve csengetésre nem nyitnak ajtót. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök megállapították, hogy 2011. január 12-re virradó éjjel a nőt több késszúrással megölték, és a 25 éves fia azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A nyomozás során kiderült: a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható az áldozat fia. Január 21-én csaptak le a gyanúsítottra a XIV. kerület egyik panziójában a rendőrök: amikor felszólították a fiatalembert, hogy nyissa ki a szobája ajtaját, a férfi öngyilkosságot kísérelt meg.

A gyanúsítottat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Ellene a további eljárást a Vas megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogja lefolytatni.

Mentősök életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítják azt a szombathelyi férfit 2011. január 21-én a XIV. kerület egyik panziójából (MTI)


Január 19-én 9 óra 40 perc körül érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, amely szerint Szombathelyen, a Károly Róbert utca egyik lakásában élő nő és fia egy hete nem ad életjelt magáról, a kopogtatásra, illetve csengetésre nem nyitnak ajtót.

A bejelentést követően a kiérkező rendőrök megállapították, hogy január 12-re virradó éjjel a nőt több késszúrással megölték, és a 25 éves fia azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A nyomozás során megállapították azt is, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható az áldozat fia, aki ellen január 19-én adott ki elfogatóparancsot a Vas megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.