Öngyilkos lett a frissen műtött beteg

Kiugrott az ablakon, mert nem kapott bort!

"Az operáció sikeres volt, de a beteg nem élte túl" - akár így is kezdődhetne az alábbi hír, ám a folytatás igencsak morbid. A halálnak ugyanis semmi köze a műtéthez, legalábbis közvetlenül nem.

2010.12.01 17:20manna.ro
Ezen az ablakon ugrott ki a beteg (Fotó: manna.ro)

Szomorú történetnek lehettek szem- és fültanúi a neamţ-i megyei kórház betegei: egy 75 éves férfi rögtön az operáció után egy pohár bort követelt az orvosoktól, és mivel nem kapott, kiugrott a második emeleti ablakon. Nem élte túl.

A férfi az orvosok visszautasítására hisztériás rohamot kapott, és nem akart mást, csak meghalni. Üvöltözni kezdett, kirángatta az infúzió csöveit magából, és a szoba ablakához rohant. Egy másik páciensnek sikerült az ugrás előtt még elkapnia a lábát, de hiába.

A férfit a zuhanás után próbálták életre kelteni, eredménytelenül.

Hétfő este került az intenzív osztályra, ahol fekéllyel műtötték. Jelenleg úgy a közegészségügyi, mind a rendfenntartó szervek is vizsgálatot indítottak az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.