Megrázó tiniéveiről vallott a talk-show királynő

Képek - Oprah Winfrey öngyilkos akart lenni!

Azt hinné az ember, kevés magabiztosabb ember van az amerikai talk-show sztárjánál, Oprah Winfrey azonban nem volt mindig ilyen. Nem sokon múlt, hogy meg se ismerjük a nevét...

Képekben a talkshow királynője, Oprah Winfrey képgaléria

2011.01.20 10:50ma.hu - Fotó: ivillage.com

Ezúttal a hóhért akasztották: a népszerű és mára dúsgazdag Oprah Winfrey volt Piers Morgan műsorának vendége a CNN csatornán. A talkshow királynőjével készült mélyinterjú, melynek során bizony a kérdező is eltátotta jó néhányszor a száját.

Oprah Winfrey ugyanis meglepő őszinteséggel mesélt hányatottm mi több megrázó gyermekkoráról - a műsorvezető azt sem titkolta, ha akkoriban nem úgy alakul a sorsa, ahogy végül történt, ma valószínűleg azt sem tudnánk, hogy létezett egy Oprah Winfrey.

Még több kép itt! - Oprah Winfrey - Fotó: starpulse

A talkshow sztárját nem kímélte a sors fiatalon. Oprah-t rendszeresen zaklatták családjának férfitagjai, szexuálisan is molesztálták.

Egyre furcsábban viselkedett, zavart volt és beteges, ám amikor 14 évesen rádöbbent, hogy teherbe esett, úgy érezte: itt a vége mindennek.

Elhatározta, megöli magát, mielőtt a gyermek megszületne. A műsorvezető Morgan ekkor megkérdezte: valóban meg is próbálta? Oprah Winfrey pedig egyértelművé tette, hogy igen.

Közölte, ma már nem tenne ilyet, de akkor úgy érezte, ezzel a teherrel már végképp nem tud együtt élni. A sztárnak egyébként akkor mégsem született meg a gyermeke. Elvetélt, és azóta sem lett anya.

Oprah Winfrey: Nem vagyok leszbikus!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.