Nyilvánosságra hozták a gála díjátadóit

Sandra Bullock, Oprah és Jeff Bridges az Oscar 2011 színpadán!

Sandra Bullock, Halle Berry, Marisa Tomei, Jeff Bridges és Oprah Winfrey is átadnak majd egy-egy aranyszobrocskát a február végi Oscar-díjátadón.

2010.12.15 14:00MTI

Az amerikai filmakadémia Los Angelesben azt is közölte, hogy Anne Hathaway és James Franco lesznek az est házigazdái.

Korábbi beszámolók szerint ez igen érdekes helyzetet teremthet, mert előfordulhat, hogy egyik vagy akár mindkét házigazda a jelöltek között szerepel majd.

Marisa Tomei

James Francót a legjobb férfi főszereplők mezőnyében jelölhetik a 127 Hours című hegymászódrámában nyújtott alakításáért, míg Hathawayt a Love & Other Drugs című filmért tartják esélyesnek.

Bruce Cohen és Don Mischer, a közvetítés producerei szerint nem példa nélküli, hogy a gála házigazdái egyben jelöltek is: David Niven az 1958-as év legjobb férfi színészének járó díjat vehette át azon a gálán, amelyet ő vezetett.

Oprah Winfrey

A Kodak Színházban február 27-én adják át a filmipar legnevesebb elismerését.

Az ünnepséget a szervezők szerint több mint kétszáz országban sugározzák majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.