Maci Laci "földjén" tervezett öngyilkosságot

Medvékkel akarta megetetni magát a szökött fegyenc

Stílusos módját választotta az öngyilkosságnak egy szökött arizonai fegyenc, de az utolsó pillanatban egy "hang" lebeszélte tervéről, és újra rácsok mögé került.

2011.01.31 11:29ma.hu
Fotó: Jeffsandquist

Ha nem tett volna le eredeti tervéről, valószínűleg gyorsan sikerült volna meghalnia egy arizonai fegyintézetből megszökött rabnak.

A férfit gyilkosságért ítélték el, ám megszökött és menekülni kényszerült. Egy idő után azonban elmondása szerint annyira megviselte az örökös rettegés, amit a szökés közben érzett, hogy végül úgy döntött, legjobb lenne meghalni.

A híres Yellowstone Nemzeti Parkban - Maci Laci "birodalmában" - rengeteg medve él. A férfi úgy gondolta, heroinnal adagolja túl magát, majd öntudatlan állapotban megvárja, míg néhány medve rátalál és széttépi őt.

Az elképzelés végül mégsem teljesült, mert miközben a végzetes injekciót készült beadni magának, hirtelen hangot hallott, ami lebeszélte az öngyilkosságtól és arra biztatta, hogy menjen haza Indianapolisba, ahol családja él.

Az autóstoppolás viszont már nem volt annyira jó ötlet, mert a rendőrök hamarosan rátaláltak az elcsigázott fegyencre, és újra rács mögé csukták. Ekkor vallotta be, mire készült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.