Látványos gyilkosságokat rendelt

Nézettséget akart, gyilkolt: Megszökött a hatóságok elől a műsorvezető

Megszökött a letartóztatás elől az a brazil televíziós műsorvezető és parlamenti képviselő, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutális, látványos gyilkosságokat rendelt meg saját kriminológiai műsora nézettségének növelése érdekében.

2009.10.07 08:36MTI

Az 51 éves Wallace Souzát, mint Amazonas állam törvényhozásának tagját a múlt hétig mentelmi jog védte, a manausi parlament azonban a napokban megfosztotta a védettségtől, s egy bíró hétfőn elfogatási parancsot adott ki ellene, egyelőre csak drogcsempészés, bűnszövetkezet létrehozása és lőfegyver birtoklása címén. Souzának azonban nyoma veszett, s a hatóságok nagy erőkkel ellenőrzik a térségbeli repülőtereket és kikötőket, megakadályozandó, hogy elhagyja az országot.

A férfit azzal gyanúsítják, hogy legalább 5, különösen véres gyilkosságot rendelt meg, hogy az azokról való korai és látványos tudósításokkal növelje a Canal Libre csatornán futó bűnügyi magazinjának nézettségét.

Az első számú terhelő tanú egy volt rendőr, a képviselő-műsorvezető feltételezett cinkosa, akit 9 ember megölésével vádolnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.