Ürülékkel teli ház fogadta a rendőröket

Mezítláb szökött el a kétéves, otthon úgysem törődtek vele

Nem megszokott látvány egy mezítláb csatangoló 2 éves. Hát még akkor, ha mindezt egy mező kellős közepén teszi. A csellengő kisfiút a szomszédok vették észre, ám bekopogva a szülőkhöz méltán fordult fel a gyomruk.

2010.02.04 14:07ma.hu

Van az a helyzet, amikor feltesszük a kérdést: minek az ilyennek gyerek egyáltalán? Az alábbi esetben is joggal tehetjük fel, és akkor még finoman fogalmaztunk.

Felsőruházat és lábbeli nélkül találtak rá egy alig két éves fiúra a Florida-beli Dade City-ben. A szomszédok azonnal értesítették a hatóságokat, akik- mint lenni szokott hasonlóan morbid helyzetekben: alig hittek a szemüknek, de főként az orruknak.

A szülők észre sem vették, hogy eltűnt legkisebb poronytuk, ők ugyanis nyugodtan heverésztek otthonukban, az anya ráadásul békésen szunyokált. Justin és Tanya otthona cseppet sem nyerte volna el a gyrekbarát jelzőt, már ami a higiéniát illeti.

A házban iszonyú, orrfacsaró bűz fogadta a hatóságokat, mint kiderült: mindenki ott végezte a kis- és nagydolgát, ahol éppen rájött. Volt ürülék a földön, ágyakban, ruhákon, mindenütt. Az anya kifogásai megdöntenék a hülyeségek-rekordját is: azt mondta, hogy elromlott a WC, és a gyerekek ott végezték szükségeiket, ahol éppen tudták.

Arra a kérdésre, hogy ezt miért engedte azt mondta: ő arra kérte a gyerekeket, hogy takarítsanak fel maguk után, de nem tették. Ezért hagyta is az egészet. Fáradtságra hivatkozott, panaszkodott az anyai lét fáradalmaira.

A konyhát is romos állapotban találták a helyszínre érkező rendőrök, romlott ételek és hihetetlen mennyiségű kosz fogadta őket.

Nap-mint nap érkeznek az ilyen és hasonló hírek szerte a nagyvilágból. Elgondolkodtató az a tény, hogy hány gyerek szenvedhet a szülők miatt. És örülhetünk, ha nyilvánosságra kerülnek ezek a borzalmak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.