Csinos, magas modellek a tűsarkú ellen

Képek: Bokákra vigyázni! Jönnek a telitalpú cipők

Idén tavasszal is többféle fazon divatos, a cipőkből kimeríthetetlen a választék - sokan kedvelték régebben és ma is a telitalpúakat, az ő örömükre most újra bátran viselhetőek!

2011.03.21 11:42ma.hu

A tavasz elérkeztével újra lábunkra kaphatjuk a kellemes, nyitott cipőket, melyek nadrággal és szoknyával is remekül mutatnak. A magas sarkúk mellett azonban a telitalpú cipők is divatosak, vissza-visszatérnek.

A csizmaszerűtől a már inkább szandál fazonig minden variációt megtalálunk. A cipők nagyon stílusosak, csinosak, és nem utolsósorban megemelnek, így az alacsonyabb hölgyek külön díjazni fogják.

Arra azért figyeljünk, hogy aki nem gyakorlott a magas cipőben való járásban, csak óvatosan járassa be a lábbelit - nehogy bokaficam legyen belőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.