A magas sarkaktól a férfias fazonig

Képek: Fantáziadús cipők az átmeneti időre!

A tél már az utolsókat rúgja - Ideje felszerelkeznünk átmeneti cipővel is, amely nem túl meleg, de azért megfázni sem fogunk benne. Idén is akad mindenki ízléséhez illő.

Jön a tavasz: fantáziadús csukott cipők az átmeneti időre képgaléria

2011.03.07 11:40ma.hu

Noha mostanság nem tart sokáig a tavasz sem, és korábban érkezik a meleg idő, nem árt, ha a közte levő időszakban már nem izzasztjuk feleslegesen csizmában a lábunkat.

Az átmeneti cipők éppen erre szolgálnak - melegítenek, de kellően szellősek, egy kis színt is vihetünk velük a szürke téli idő után a mindennapokba.

Idén is válogathatunk a fűzős, magas szárú, sportosabb, bakancsra emlékeztető modellek és a kifejezetten magas sarkú, nőies, könnyed anyagból készült, de a lábat nem igazán kímélő fazonok között.

A komor, sötét cipők, csizma viselete után, melyek nem engedik át a vizet, lassan készülhetünk a jobb időre, előkerülhetnek a világosabb színű lábbelik is, melyeknek anyaga is sérülékenyebb.

Ha nagy esőt ígér az előrejelzés, persze ezek sem ajánlottak, de a kellemes napokra igen!

Még több cipőért katt ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.