A magasak mellett a lapostalpúak is menők

Képek - Cipőtrendek: nem túl szexi, de lehet benne menni

A hölgyek általában magas sarkút húznak, ha csábosak szeretnének lenni - az más kérdés, mennyire érzik jól magukat abban a cipőben. Íme néhány igazán bájos, de lapos cipő a jó időre!

Csinos, nőies lapos cipők a jó időre! képgaléria

2011.03.16 12:00ma.hu

Ma már nem vita tárgya, mennyire egészségtelen állandóan magas sarkú cipőben járni - tény és való azonban, hogy ezek a cipők még mindig divatosak és szexisek, megmozgatják a férfiember fantáziáját. Így hát nagyon sok hölgy képtelen nemet mondani rájuk.

Aki azonban mégis, azoknak sem kell elkeseredniük. Lapos, vagy telitalpú modellekből is van bőven választék, ráadásul idén az ilyen szandálokról, félcipőkről sem hiányoznak a csillogó részletek, a vidám színek.

A magasságot ízlés szerint lehet választani, hiszen létezik belőlük egészen lapos, "gladiátor szandál" szerű, de olyan is, amelyiknek a sarka még kényelmes járást biztosít, illetve telitalpú, amelynél csak az egyenes járásra kell ügyelni, mert ha elbambulunk és félre lépünk, könnyen a bokánk bánhatja. Válogassunk!

Nézze meg a csinos lapos cipőket itt! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.