Elképesztő magasságon egyensúlyozik a sztár

Képek - Lady Gaga integet, ha már menni nem tud

Minden bizonnyal eddig legmagasabb cipőjét - ha ezt annak lehet nevezni - vette fel Born This Way-turnéja mexikói állomására, Mexico City-be Lady Gaga.

Veszélyes divat: Lady Gaga elképesztő magasságon egyensúlyozik képgaléria

2011.05.10 06:29ma.hu

Az extrém énekesnő elképesztő öltözködése már aligha lehet valaki számára újdonság, hajmeresztő ötletei felett azonban olykor még mindig nem lehet napirendre térni.

Képek ide kattintva! - Fotó: Splash

Az áttetsző kék ruha alatt tapaszokkal leragasztott mellek ismét kihívóvá és izgalmassá tették Lady Gaga öltözékét, számára azonban alighanem nagyobb izgalmakat tartogatott, hogyan lépegessen biztonságosan meghökkentően magas cipőjében.

A sikeres sztár által népszerűvé tett lábbeli modellek külsőre bizarr látványt nyújtanak, leginkább egy ló patájára emlékeztetnek.

A terhelés a talp első részére esik. Már a kisebb magasság sem túl biztonságos, különösen, ha valaki gyakorlatlan az efféle cipők viselésében. 

Lady Gaga mostani lábbelije azonban a legmerészebb elképzeléseket is felülmúlja.

Az énekesnő mosolyogva integetett a sajtótájékoztatón, de valószínű, hogy autó nélkül nehezen gyalogolt volna vissza a szálláshelyére - vagy egy bokasérüléssel gazdagodva....

Vannak alkalmak, amikor nem szívesen látnánk Lady Gagát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.