"Néha még most is lúzernek érzem magam"

Lady Gaga: "Az emberek el akarnak pusztítani!"

Könnyek között vallotta be a világszerte nemcsak ismert, de milliók által szeretett extrém sztár, hogy gyakran egy senkinek érzi magát, aki a sikerek ellenére sem több egy vesztesnél.

Extrém variációk Lady Gagára képgaléria

2011.05.01 13:52ma.hu

Miközben többmillió rajongója van, az interneten is minden statisztika szerint a legnépszerűbb és legtöbb kattintást elérő sztár, Lady Gaga tele van kételyekkel, és úgy érzi, valójában ő is ugyanolyan vesztes, mint annyira sokan.

A könnyeivel küszködött akkor is, amikor ezt bevallotta a most készülő dokumentumfilm egyik jelenetében:

"A legrosszabb az idevezető út volt, amikor eszembe jutottak a népszerűségi mutatók. Elkezdtem gondolkozni azon, hogy egy egész nép akar megállítani... Gondolkodtam, hogy mit adhatnék, hogy az emberek megértsék, mit csinálok, amíg a saját rajongóim sem értik.

Néha kifejezetten lúzernek érzem magam. Tudom, őrültség, de néha még mindig úgy érzem magam, mint egy vesztes diák a középiskolában.
" - vallotta be az öltözőszoba tükörjével szemben ülve.

Fotó: Hollywood Gossip (További extrém képek a galériában)


"Minden reggel meg kell böknöm magam, és emlékeztetnem magam arra, hogy én egy szupersztár vagyok és túl tudok jutni ezen a napon is, és a rajongóimnak erre van szükségük. De máskor meg úgy érzem, hogy az emberek megpróbálnak elpusztítani engem." - folytatta a megdöbbentő vallomást.

A legnagyobb mozicsatorna készíti azt a dokumentumfilmet, ami Lady Gaga pályafutását dolgozza fel, ebből többek közt az is kiderül, hogy a botrányairól is ismert énekesnő a fejét meghajtva szokott imádkozni, Istent kérve, hogy adjon neki erőt.

"Kérlek, segíts nekem erősnek maradni, és hogy tudatában legyek az erőmnek. Kérlek, Uram, segíts bátornak lennem. Istenem, adj bátorságot. Ne engedd, hogy felülkerekedjenek rajtam az érzelmeim!" - hangzik a felvételen látható ima.

Gondolta volna bárki a színpadon mindig magabiztos énekesnőről, hogy ilyen kétségek gyötrik őt nap mint nap?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.