Az Év stílusikonja lett az extrém énekesnő

Képek - A divatipar a forradalmár Lady Gagát díjazta

Az amerikai divatvilág idén is átadta az Év Stílusikonjának járó elismerést - talán nem meglepő, hogy az egyik díjazott Lady Gaga lett, a másik pedig Marc Jacobs divattervező.

2011.03.18 12:00ma.hu

Nem is igen érhette meglepetés a jelenlevőket, amikor állandóan megújuló, több, mint fantázidús ruhatárának köszönhetően Lady Gaga kapta az Év stílusikonja elismerést.

Ashley és Mary-Kate Olsen - Fotó: Billy Farrell / BFAnyc.com

Díjazott lett a neves Marc Jacobs divattervező is, Geoffrey Beene-életműdíjjal jutalmazzák - a két sztár június 6-án veheti kézbe az elismerést, a ceremóniát ugyanis akkor tartják.

A divatipar díjaira jelöltek nevét is közzétették, Jacobs például megszerezhet még egy elismerést a női divat kategóriában - erre a díjra esélyes Alexander Wang és a Lazaro Hernandez-Jack McCollough is, akik közösen terveznek.

Díjazott lehet a színészként nagy karriert befutott Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen - az ikerpár The Row néven dobott piacra ruhakollekciót.

Hamarosan kiderül, hogy az ő kollekciójuk, vagy Parbal Gurung, esetleg Joseph Altazurra alkotásai nyerik-e a díjat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.