Egyre érdekesebb az énekesnő feje

Kínos képek: Lady Gaga Én kicsi pónim stílusban nyomul

Első ránézésre Rihannának is nézhetnénk Lady Gagát új fizimiskájával - Az extrém énekesnő ismét túllőtt a célon, sajátos kinézetét mesefigura inspirálta.

2011.03.10 17:28ma.hu

Az Én kicsi pónim mese figurái inspriálták az énekesnőt, amikor legújabb stílusát kiválasztotta - Lady Gaga szinte hetente változtatja megjelenését, a jelenlegi azonban valahogy nem sikerült túlságosan Lady Gagásra.

A csinos sztár saját bevallása szerint a gyerekek kedvenceiről, a színes, élénk sörényű, műanyag pónikról mintázta "Born This Way" stílusát.

Lófarka szőke, a feje tetején fekete hajat visel, első ránézésre inkább Rihanna külsejére emlékeztet.

Csak alulöltözöttségén nem változtatott, mellei majd' kibuggyantak szűk fekete bőrfelsőjéből. Harisnya most is volt rajta, de nadrág nem...

Az, hogy rendszerint átláthatatlan bugyit hord helyette, már nem számít újdonságnak...

Lady Gaga mindig kitalál valamit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.