Bütykök álltak ki az énekesnő fejéből!

Döbbenetes képek: Implantátumokkal csúfította el magát Lady Gaga

Az extrém, díjakkal többszörösen elhalmozott énekesnő mindig bebizonyítja, tudja fokozni a megdöbbentést - implantátumokkal tömött feje a Jay Leno show-ban kiverte a biztosítékot.

Lady Gaga bütykökkel az arcán érkezett Jay Leno-hoz... képgaléria

2011.02.18 12:15ma.hu - Fotó: mirror.co.uk

Lady Gaga csak a stúdióban fedte fel valódi kinézetét - egészen addig nem. Pózolt ugyan a fotósoknak és mosolygott a kamerába, azon pedig senki sem lepődött meg, hogy fekete álarc takarja a szemét, hiszen volt már ennél sokkal meghökkentőbb szerelése is.

Lady Gaga először álarcot viselt...

Jay Leno esti show-jába volt hivatalos a Grammy-díjas énekesnő, aki aztán a műsorvezető előtt levette az álarcot. Volt a közönségnek mit látnia: Lady Gaga arcából itt-ott bütykök türemkedtek ki, egészen pontosan négy darab.

Úgy festett, mint egy sci-fi hőse, erős sminkje pedig csak fokozta a hatást. Hozzá tetőtől-talpig fekete ruhát és körmöket viselt.

Szóvivője nem szerette volna kommentálni, mit művelt az arcával a sztár, bár aligha várhatjuk, hogy extrém külseje kialakításának titkait megosztja a nagyérdeművel, hiszen ez Lady Gaga egyik jellegzetessége.

Az biztos, hogy léteznek bőr alá ültethető apró implantátumok, mellyel hasonló hatást lehet elérni. Van, akinek a karja van tele velük, mások a dekoltázsukat emelik ki egy szív formájú kidudorodással - az új őrület a jelek szerint Lady Gagát is hatalmába kerítette.

Tőle azonban nem várhattuk, hogy egy átlagos megoldást választ - kétségtelen, hogy sikerült ismét megdöbbentenie a közönséget.

Még több extrém Lady-Gaga ötlet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.