Meglepetés a bugyinélkülisége volt...

Meghökkentő: Lady Gaga pucér fenekét adta ajándékba!

Már előre jelezte Lady Gaga, hogy szilveszterkor valami különleges bejelentéssel szolgál, ahhoz azonban egy fotót is csatolt, melyen alul semmi sincs rajta...

Lady Gaga mellét letaperolta egy rajongó lány! képgaléria

2011.01.04 11:29ma.hu

Minden rajongója izgatottan várta a tavalyi év utolsó napját, Lady Gaga ugyanis egy meglepetést ígért be szilveszterre.

Már karácsonykor jelezte, hogy nem mindennapi hírrel szolgál majd. Szilveszterkor valóban fellépett a Twitter közösségi portálra.

Több bugyis fotó a képre kattintva! - Az új lemezborító - Fotó: lady-gaga.net

Közölte, új lemeze jelenik meg május 23-án, Born This Way címmel, valamint kislemez is a címadó dalból, ezt már jóval előbb, február 2-án élvezhetik a rajongók.

A lemez borítóját is csatolta - melyen alul semmiben pózol! Lady Gaga hozta a formáját, a dzseki és a kusza szőke haj mellett csak pucér feneke és a bal combján levő tetoválása látszik.

Azt azért nem mondanánk, hogy az énekesnő meztelen hátsója túlszárnyalta volna a húscafat-ruha által okozott meghökkenést.

A popsiját egyébként is sokat láthattuk már, lenge szereléseiből - igaz, nem ilyen direkt módon...

Tangában indult vásárolni Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.