"Ne hívj az ágyban Gagának!"

Merész képek: Lady Gaga a színpadon is szexel!

Nem szereti Lady Gaga, ha szeretkezés közben a művésznevén szólítják, de akkor hogy szólítsák a rajongói, akikkel koncert közben szexel?!

Extrém ruhában: Lady Gaga a Grammy-díjátadón képgaléria

2011.02.14 16:29ma.hu
Fotó: Life (További képek a Galériában, KATT!)

Csak a megrögzött rajongóknak mond valamit az a név, hogy Stefani Germanotta, de ha azt mondjuk, Lady Gaga, már mindjárt többen felkapják a fejüket.

A friss Grammy-díjas énekesnő azonban mégis jobban szereti, ha szex közben nem "gagázzák" őt, hanem igazi nevén szólítják. Remélhetőleg szerelme, Luc Carl sem feledkezik meg erről az elvárásról.

De ha már szex: a Pokerface előadójáról más is kiderült ezen a téren, például most már tudjuk, hogy aki Lady Gaga-koncertre vesz jegyet, az valójában egy gigantikus gruppenszexben vesz részt az énekesnővel.

"Amikor a színpadon vagyok, úgy érzem magam, mintha szexelnék a rajongóimmal. Olyan energiák szabadulnak fel bennem, mint amikor a szerelmemmel, Luc Carllal szeretkezünk!" - vallotta be.

Érdekes felfogás - lehet, hogy ezért vesz magára mindig olyan fellépőruhát, mintha a saját hálószobájában flangálna? Mindenesetre a rajongók mostantól kezdve gondoskodjanak a megfelelő védelemről is, sok csúnya dolgot lehet szerezni egy ekkora swinger-partyn!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.