Bizarr patacipőt húzott a lábára a sztár

Képek: Lady Gaga meztelenül gördeszkázik!

Minden eddiginél borzalmasabb patacipőben, de amúgy anyaszült meztelenül pózol Lady Gaga egy gördeszkás cég legújabb reklámkampányában.

Lady Gaga Top10 bizarr cipője! képgaléria

2011.02.10 14:29ma.hu
Fotó: Daily Telegraph

Merész kampánnyal hirdeti idei gördeszkáit egy sportszergyártó cég, kampányarcnak pedig nem mást, mint a botrányhősnő Lady Gagát választották.

A Pokerface énekesnője a plakátokon anyaszült meztelenül pózol, csak egy ordenáré patacipő van a lábán, felsőtestét pedig egy gördeszkával takarja.

Az már egyértelmű, hogy hatásos és figyelemfelkeltő, de vajon a sportolók mennyire lesznek vevők a provokatív stílusra?

Ráadásul még el is tudjuk képzelni, hogy Lady Gaga pucéran indul el gördeszkázni, láttuk már bugyiban baseballversenyen is szurkolni, de azt azért megnéznénk, hogy ebben a cipőben hogyan boldogul!

Pasit lopott Lady Gaga

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.