Négy év után döntött a páros

Galéria: Nyílt titok: eljegyezték Lady Gagát

Négy évnyi se veled-se nélküled kapcsolat után úgy tűnik, Lady Gaga és szerelme mégiscsak elhatározta magát. Az összeköltözés már megvolt, az eljegyzést még titkolják.

Lady Gaga mellét letaperolta egy rajongó lány! képgaléria

2011.01.27 16:34ma.hu

A hivatalos bejelentéssel meg akarják várni Lady Gaga legújabb, Born This Way című albumának megjelenését, így február 13-ig csak a legközelebbi beavatottak tudhatják biztosan, hogy a Pokerface előadója és Luc Carl valóban eljegyezte-e egymást.

Szerencsére köztük van néhány pletykás is, így a hír addig sem maradt titokban, az pedig bennfentesek nélkül is biztos már, hogy a pár összeköltözött. Állítólag annyira jól sikerült az egy hónapos karácsonyi kiruccanás, hogy ez végleg eldöntötte az eddig bizonytalan kérdést: együtt vagy külön?

Lady Gaga szerelme szüleinek nebraskai házában töltötte az ünnepeket, annak ellenére, hogy az informátor szerint akár egy ötcsillagos szállodát is lefoglalhatott volna az egész családnak.

Romantikusabbnak találta, hogy ott legyen együtt Luc-kal, az egyetlen férfival, akit igazán szeretett, ahol ő a gyermekéveit töltötte.” – mondta a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Nézze meg Lady Gaga viaszszobrait a galériában!


Ugyanakkor azt is elárulta, hogy az esküvő napját még nem tűzték ki, nem is sietnek ezzel, sőt, valójában még gyűrűt se kapott az énekesnő, mert párjának nincs rá elég pénze, hogy megfelelővel ajándékozhassa meg menyasszonyát.

A botrányoktól sem idegenkedő Lady Gaga és Luc Carl négy évvel ezelőtt egy manhattani bárban ismerkedtek meg, ahol a férfi pincérként dolgozott, és már korábban is szóba került köztük a házasság, de mivel kapcsolatuk alatt eddig több szakításon és kibékülésen is átestek már, sosem jutottak ilyen közel az esküvőhöz.

Lady Gaga: Kokainfüggő vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.