A testnedvek inspirálták a botrányhősnőt

Képek: Lady Gaga vér- és spermaszagra vágyik

Újabb botrány van kilátásban Lady Gaga háza táján, bár tőle nem meglepő a polgárpukkasztás. Ezúttal készülő új parfümjével sikerült felhívni magára a figyelmet.

Lady Gaga felfedezi a polaroid-gépet képgaléria

2011.01.31 10:29ma.hu
További képek Lady Gagáról a Galériában!

Monster, azaz "Szörny" néven dobják piacra - várhatóan 2012-ben - a botrányairól is elhíresült Lady Gaga első parfümjét.

Már maga a név is megdöbbentő, mert ki szeretné egy szörny illatát magán viselni, de mint kiderült, az énekesnőnek az összetevőket illetően is meglehetősen egyéni elképzelései vannak.

A Coty parfümgyártó cég szakemberei már számos más hírességgel is dolgoztak együtt, így jól ismerik a celebek időnként meglepő hóbortjait, de valószínűleg álmukban sem gondoltak volna olyan illatkompozícióra, amilyet a Pokerface énekesnője képzelt el magának.

A Monster ugyanis Lady Gaga kívánsága szerint a vér és az ondó szagára épülne, ehhez kevernek majd egyéb kiegészítő aromákat. Egyes vélemények szerint az énekesnőt Rad Hourani divattervező ihlette meg, aki mostanában saját bevallása szerint szintén a sperma hatására alkot.

Lady Gaga lekörözte Obamát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.