"Mindig füvet szívok dalszerzés közben"

Botrányos vallomás: Lady Gaga bedrogozva írja dalait!

Lady Gaga sosem próbált ártatlan kislánynak látszani, de most újfent megbotránkoztatta rajongóit különös vallomásával, amelyben beismerte, hogy a marihuánától jobban megy a dalszerzés.

Extrém ruhában: Lady Gaga a Grammy-díjátadón képgaléria

2011.02.16 17:44ma.hu

Nem látom értelmét, hogy cukormázat öntsek az életformámra vagy a viselkedésemre, és úgy tegyek, mintha nem használnék drogokat, mert akkor nem lennék őszinte magammal szemben” – fogalmazott Lady Gaga egy showműsorban, amikor a sokat emlegetett kábítószer-ügyeiről kérdezték.

Még mindig sok füvet szívok, amikor a zenéket írom. Szóval nem fogom 60 percig azt a cukormázat magamra húzni, hogy úgy tegyek, mintha józan ember lennék, mert valójában nem vagyok az” – folytatta az énekesnő, aki néhány napja 3 Grammy-díjat is besöpört az év legrangosabb zenei gáláján.

A jelek szerint a zsűrinek tényleg csak a zenei teljesítmény számít, azt nem vizsgálják, hogy aki a díjat kapja, az megfelelő példát mutat-e a rajongói előtt.

További fotók a képre kattintva!

A 24 éves énekesnő ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem áll szándékában a fiatal rajongóit is a drogozásra biztatni, csak azért, hogy őt utánozzák.

"Nem szeretném a gyerekeket rábeszélni a kábítószerre. De ha azt kérdezed, mi a véleményem a hírességekről és a művészekről, nem tartom bajnak a drogot - az az igazi rossz, ha a művészek hazudnak. És én nem teszem ezt, nem vagyok hazug."

A Stefani Germanotta polgári nevet viselő énekesnő azt is elmondta, hogy jó kapcsolatot épített ki a rajongóival, akik tisztában vannak vele, ki ő, és épp ezért szereti őket.

Lady Gaga korábban sem csinált titkot kokainfüggőségéből, most pedig azt mondta, hogy a marihuána füstje kifejezetten inspirálja őt zeneszerzés közben. "Vannak, akik csak a sötétben tudnak alkotni, azt hiszem, én egy vagyok közülük" - mondta.

"Ami mindig másmilyenné tesz engem, az az, ha drogozok a dalírás közben. De nem drogozok csak úgy..." - tette hozzá a botrányairól is elhíresült előadó.

Még több friss hír Lady Gagáról itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.