Amerikában már gyűjtenek a japánoknak

Cunami: Lady Gaga karkötővel segít, Paris Hiltonnak sem csak a szíve szakad meg

A Japánban kipattant Richter-skála szerinti 8,9-es erősségű földrengés áldozataiért az egész világ szorít. Az amerikai sztárok szokás szerint megkezdték humanitárius önreklám-kampányaikat, de akad, aki tényleg segít.

2011.03.12 18:21ma.hu

A nemzetközi művész- és sztárvilág összefogásra és támogatásra buzdítja a világot. A kanadai énekesnő Avril Lavigne Twitter oldalán jelezte, hogy imádkozik a japánokért, és nagyon szomorú a történtek miatt: "My heart thoughts and prayers go out to everyone in Japan"...this is so sad :(”

Az amerikai énekes, Ne-Yo nem mondja le március 19-étől kezdődő japán turnéját sem, ő is imával igyekszik segíteni az áldozatokon és hozzátartozóikon.

Paris Hilton a televízióból értesült a japán katasztrófáról. A szíve szakadt meg a halálos áldozatokért, és drukkol a még élőknek. Adományvonalat kezdeményezett a Vöröskeresztnél, az amerikai lakosság 10 dolláronként járulhat hozzá a humanitárius segítségnyútáshoz.

A botrányairól híres Lady Gaga énekesnő egy új karkötőt dob a piacra; az eladásokból származó teljes bevételt a károsultak javára fordítja.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.