Szalont nyitott az X-Faktor felfedezettje

Janicsák Veca átnyergelt a szépségiparba?

Szépségszalont nyitott az X-Faktor legjobb női versenyzője, de rajongóinak nem kell aggódni, az éneklést sem hagyja abba. Csupán a vállalkozással megszilárdítja helyzetét.

2011.04.06 17:29ma.hu / Napiász Online

Nem telnek tétlenül Janicsák Veca napjai: az X-Faktor óta eltelt csaknem 4 hónap alatt szinte alig jutott ideje pihenésre, egymást érik a felkérések, hivatalos szereplések, interjúk, másfél hónapnál tovább trónolt a MAHASZ lemezeladási listájának élén, és a nemrég kapott Budakeszi Ifjúsági Díj átvétele után még némi jótékonyságra is futotta az idejéből és pénzéből: a díjjal járó pénzösszeget megduplázta és egy beteg lány gyógyítására ajánlotta fel.

Karrierje tehát látható módon egyenesen ível felfelé, de Veca nem száll el a sikertől, tudja, hogy nem lehet elég korán kezdeni a jövőtervezést, ezért vállalkozást indított, hogy biztosítsa azokat az éveket, amikor esetleg már újabb tehetségek ostromolnák a trónját.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A testvérével, Reginával közösen nyitott szépségszalon már régóta dédelgetett terve volt, de csak mostanra sikerült megvalósítani az álmot. Mint Veca elmondta a Napiász Online-nak, az a céljuk, hogy aki betér hozzájuk, az sztárnak érezhesse magát.

A belvárosi szalonban nemcsak biofodrászat és biokozmetika várja a szépülni vágyókat, hanem stílustanácsadásban is segítségre lelhetnek. Márpedig Vica tényleg tudja, mi kell egy nőnek: nemrég ő nyerte el a Glamour Women of the Year verseny fődíját a "legszebb haj" kategóriában.

Még több érdekesség Janicsák Vecáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.