Janicsák Veca kiejtése miatt sokan háborognak

"Nem szakmai döntést hozott" - Bepánikolt Keresztes Ildikó?

Az X-faktor fináléjában Vastag Csabának szavaztak bizalmat a nézők, Janicsák Vecának mennie kellett - több ezren nem értik, miért engedte Keresztes Ildikó, hogy a nézők döntsenek.

2010.12.13 07:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Janicsák Veca kiejtése ellen sok ezer rajongó emelte fel a hangját szombat este óta. A zsűritag Keresztes Ildikó nem tudott dönteni, ezzel megpecsételte az egyetlen, még versenyben levő énekesnő sorsát és magát is kitette annak, hogy ő legyen a legnépszerűtlenebb mentor. Pedig - Geszti Péter szerint - ezt végig el akarta kerülni.

Sokan úgy vélik, Keresztes Ildikó nem akarta, hogy az ő védence, Takács Nikolas kerüljön szembe Vecával. Geszti Péter elárulta: ő abban bízott, a döntést Ildikó hozza meg, és nem kell kinyitni a borítékot. Veca hallhatóan jobb énekes, mint Vastag Csaba, ő látta, hogy ezt Ildikó is tudja. Egyszerűen bepánikolt ettől, véleménye szerint nem szakmai döntést hozott.

Ha van egy kicsit több ideje hezitálni, rájött volna, hogy Csaba szavazatai nem csak neki szóltak, mivel akik korábban Vastag Tamásra szavaztak, a testvérére, azok is Csabát támogatták most. Csaba úgymond nem egyedül győzte le Vecát - fogalmazott Geszti. Neki mostmár egy védence se maradt a versenyben.

Janicsák Veca jó volt, de mennie kellett - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az internetes fórumokon is taktikázást emlegetnek az X-faktor nézői, akik szerint Ildikónak tudnia kellett, hogy Csaba több szavazatot kaphatott, mivel a nők szavazókedve élénkebb, sokan rajonganak a fiúért. Keresztes Ildikó korábban egy interjúban azt nyilatkozta: úgy véli, mentoráltja, Nikolas egyetlen ellenfele Janicsák Veca lehet - adta hírül a Napi Ász.

Szombat este az X-faktor kilencedik döntőjére került sor. A tehetségek közül más csak négyen voltak versenyben. Előző héten nem mindennapi esemény történt az X-faktorban, mely még Magyarországon nem fordult elő a tehetségkutatók történetében. A testvérpár két tagja, Vastag Tamás és Vastag Csaba kényszerült párbajozni egymással.

Ezúttal is készültek magyar illetve külföldi slágerekkel az előadók. Vastag Csaba elsőként lépett színpadra, a United  dalát énekelte, a mentorok nagy része nem érezte tökéletesnek a produkciót, de Nagy Feró kiállt védence mellett.

A második fellépő Janicsák Veca volt, aki Zorán-dallal rukkolt elő, és a mentorok közül csak Keresztes Ildikónak tetszett kevésbé az előadás. Takács Nikolas Michael Jackson-száma megosztotta a mentorokat.

A második körben Vastag Csaba Joe Cocker-dala mindenkinek tetszett. Janicsák Veca Seal-lel "robbantott", előadása Malek Miklósnak tetszett, Ildikó és Feró az erőt hiányolta a hangból.

Takács Nikolas a Korál-dallal sem győzte meg az összes mentort. Végül Király L. Norbi simán továbbjutott a döntőbe, Geszti Péter és Malek Miklós Vecára, Nagy Feró és Keresztes Ildikó azonban Csabára voksolt. Így a nézők döntöttek, ők Vastag Csabát jutatták a fináléba.

Janicsák belehal Veca bukásába?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.