7 milliós álomgázsi az X-Faktor után?

Janicsák Veca nem adja olcsón magát

Nem sajnáltatja magát, de azt sem tagadja, hogy meglehetősen fáradt: Janicsák Veca néha két koncertet is ad egyetlen este alatt. Tavasszal már szeretne kicsit lassítani a tempón.

2011.02.23 15:29ma.hu

A kamionostól sem kérdezik meg, ha keresztülvezetett a fél országon, hogy nem fáradt-e” – magyarázta Janicsák Veca, amikor egy bulvárlap munkatársai rákérdeztek, hogy bírja tempóval az egymást érő fellépéseket.

A 21 éves énekesnő egyelőre még élvezi a pörgést, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint mostanában a kedvenc hobbijaira is alig jut ideje. A rajongókkal viszont mindig igyekszik tartani a kapcsolatot, az egyik közösségi oldalon minden nap megnézi a 120 ezer rajongója által írt üzeneteket, rendszeresen tájékoztatja őket a közelgő eseményekről és mindig van néhány kedves szava hozzájuk.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Az Új Ásznak azt is elárulta, hogy hetente a tíz koncert teljesen megszokott már, ami azt jelenti, hogy egyes estéken épphogy véget ér valahol a szereplése, máris indul a következő helyszínre egy újabb koncertre.

Pihenésre sem jut sok ideje, néha a reggeleken is csak egy gyors zuhanyzás és némi smink fér bele az időbe, aztán máris fejest ugrik a tennivalókba.

Hosszú távon azonban nem lehet ilyen feszített tempóban élni, és ezt az X-Faktor sztárja is nagyon jól tudja, ezért azt mondta, még néhány hétig hajtja a szekeret, de legkésőbb tavasszal kicsit lassít a tempón és megpróbál egy egészséges egyensúlyt kialakítani a munka és a magánélet között.

Persze nemcsak a rajongók szeretete miatt éri meg neki mindez. Egy januári árlista szerint Veca egy 30 perces fellépést 170 ezer forintos alapösszegért vállal el, amire még rájön az ÁFA és az útiköltség, ez az általa említett heti tíz fellépéssel számolva közel 7 millió forintos bevételt jelent.

Természetesen ez nem kizárólag az ő markát üti, hisz a mögötte álló háttérstáb tagjait is ki kell valamiből fizetni, de nem kérdés, hogy a tehetség meghozta a gyümölcsét.

Még több érdekesség Janicsák Vecáról ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.