Sztár lett az X-Faktor legjobb női hangja

Janicsák Vecának sikerült a 100 napos program!

Igazi énekesnővé érett Janicsák Veca az X-Faktor óta eltelt 100 napban, de nemcsak személyes sikereinek örül, hanem annak is, hogy remek csapat jött össze a verseny után.

2011.03.30 16:49ma.hu / Napiász Online

Éppen 100 napja ért véget az első magyarországi X-Faktor, a legtöbb "különleges gént" akkor Vastag Csabában találták meg a mentorok és a rajongók, de nem szabad megfeledkeznünk azokról, akik szintén bebizonyították, hogy ott vannak a legjobb 12-ben a több ezer induló közül.

Janicsák Veca, akinek ugyan nem sikerült a dobogóra jutnia, de utolsó női kiesőként elnyerhette az X-Faktor legjobb női előadója címet, nagyon örül a sikereknek, és úgy véli, a tehetségkutatónak köszönhetően egy olyan csapatot sikerült összehozni, akikkel a fellépések szórakozásnak számítanak, nem pedig munkának.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Az énekesnő a Napiász Online-nak elárulta, hogy rengeteget jár fellépni a három dobogós fiúval, de sokszor hívják a teljes döntős csapatot is gálaműsorokra. "Nagyon jó csapat lettünk, figyelünk egymásra, szeretem a többieket, már nem verseny van, hanem közös munka.” - lelkendezik.

Van is oka rá: rajongói száma az egyik közösségi oldalon már közelít a 135 ezerhez, szinte nem múlik el nap anélkül, hogy valahová ne hívnák szerepelni, és nemrég megjelent nagylemeze 9 hét alatt nemcsak 7-szer jutott a MAHASZ eladási listájának élére, de kétszeres platinalemez lett belőle!

Az örömbe csak egy egészen kis üröm vegyül, Vecát ledöntötte a lábáról egy ronda megfázás, így saját bevallása szerint hangja most inkább Király L. Norbira hasonlít, mint saját magára, de reméljük, sikerül kipihenne a torkát és hamarosan újra ezreket örvendeztet meg csodás előadásával!

Még több hír Janicsák Vecával kapcsolatban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.