Timberlake és Biel szakítása borítékolható volt?

Látszott a képeken: Így hidegült el egymástól Justin és Jessica

Jessica Biel és Justin Timberlake kapcsolatának szomorú vége megjósolható volt - közös fotóikat elnézve egyre nyilvánvalóbb volt a testbeszéd: kezdetben összekulcsolt ujjakkal, végül csak kart karba öltve sétálnak...

2011.03.23 06:35ma.hu

Nem lehet azt mondani, hogy nagy szenzációt keltett volna a hír: a napokban immár hivatalosan is szakított egymással Justin Timberlake és Jessica Biel.

Az elmúlt években nem egyszer felröppent a hír, hogy búcsút mondtak egymásnak, aztán mégis együtt látták őket. Közel négy éves kapcsolatukat azonban most valóban lezárták - szóvivőik ezt meg is erősítették a People magazinnak.

A pletykák szerint a pár hónappal korábban még Macaulay Culkin párjaként számon tartott színésznő, Mila Kunis miatt szakított végleg Justin Timberlake, ám a valószínűbb inkább az, hogy Mila csak meggyorsította a folyamatot, hiszen a kapcsolaton már korábban sem igen lehetett segíteni.

Justin és Jessica 2009-ben már szakított egyszer, de a végleges elválástól akkor visszatáncoltak.

A róluk készült fotók mindenesetre árulkodóak az elmúlt időszakot illetően - testbeszédükből látni, hogy kezdetben mennyire ragaszkodtak egymáshoz, majd a kézfogás, az ölelés rutinszerűvé vált, és kevesebb benne az érzelem.

Újra szingli lett Justin Timberlake - mi történt vele?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.