Unalmas volt a csinos Biel?

Képek: Justin Timberlake dobta a "tapadós" Jessicát

Nemcsak egyre súlyosabb problémáik voltak, hanem barátaik szerint már egy hónapja szakított egymással Jessica Biel és Justin Timberlake!

Justin és Jessica: itt még tombolt a szerelem... képgaléria

2009.10.06 10:30ma.hu

A szakítás közelébe került Justin Timberlake és Jessica Biel - állt már korábban a külföldi bulvárlapokban.

A legújabb hírek szerint nemcsak kacsa volt a dolog, sajnos úgy tűnik, eddig tartott a sztárpár szerelme!

Itt még boldogok voltak...

A Star magazin már hetekkel ezelőtt arról számolt be, hogy nagy gondok vannak a kapcsolatban.

A tény pedig, hogy Justin a közös munka során hevesen flörtölt Rihanna-val, csak súlyosbított a helyzeten. Nemrég arra is fény derült, hogy az énekes nem is tagadja vonzalmát a barbados-i sztár iránt.

Timberlake barátai állítólag kellemetlennek, tapadósnak tartották Jessica Biel-t, Justin pedig már nem fektetett túl sok energiát a kapcsolatba...

A US Weekly úgy tudja, hogy a páros már egy hónapja kimondta, legyen vége köztük mindennek.

Jessica Biel még reménykedik, hogy a dolgot újra lehet kezdeni, de a hírek szerint nem úgy néz ki, hogy Timberlake is így gondolja.

Ő ugyanis szemmel láthatón remekül érzi magát más hölgyek társaságában. A hollywood-i pletykák szerint pedig nemcsak Rihannával került intim közelségbe...

Pálinkafőző lett Justin Timberlake-ből?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.