Betiltották Justin "túl szexi" videóját

Videóval: A törökök nem nézhetik a fülön nyalt Timberlake-et!

Betiltotta a török médiafelügyelet a Love Sex Magic című zenés videót, amelyen Justin Timberlake és Ciara duettet ad elő; a hatóság szerint a klip túlságosan erotikus.

A klip, amelyben Ciara fülön nyalja Justin Timberlake-et képgaléria

2009.09.07 10:18MTI

A török médiahatóság nem nézte jó szemmel Justin Timberlake és Ciara duettjének videóját - A médiafelügyelet szerint a klip túlságosan erotikus, és betiltották a Love Sex Magic-et.

A Milliyet című török lap szerint a Rádió és Televízió Legfelsőbb Tanács úgy ítélte meg, hogy a videoklip nyíltan erotikus utalásai "ellentétesek a gyermekek és az ifjúság fejlődésével, és általában a közerkölccsel".

A videón a lengén öltözött Ciara Justin Timberlake fülét nyalogatja, és a két énekes szorosan egymáshoz simulva táncol.

Ali Karacan, a videót műsorára tűző Numberone TV tulajdonosa anakronisztikusnak és megalázónak nevezte a videó betiltását a muszlim, de világi Törökországban.

Pálinkát főzött Justin Timberlake!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.