Megalázó szerepbe kényszerült Timberlake miatt

Képek - Durva! Csak szexre jó Jessica Biel?

A szép színésznő még mindig szereti a szőke énekest - Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Jessica Biel olyan megoldásra is rábólintott, amely ránézve igencsak lealacsonyító.

Még boldogan: Jessica Biel és Justin meglesett szerelmes pillanatai képgaléria

2009.11.17 17:25ma.hu

Igaz is, meg nem is, hogy Justin Timberlake és Jessica Biel szakítottak - derült ki a sztárpár egyik ismerősének beszámolójából.

A színésznő hosszú távra tervezett párjával, ezért aztán alaposan megviselte, hogy Justin mégsem akarja komolyabbra fordítani kapcsolatukat. Sőt, Timberlake bevallotta neki, hogy szeretne új lányokkal megismerkedni - adta hírül a Fox News.

Már nem az igazi az összhang...

Jessica Biel képtelen volt ilyen gyorsan és hirtelen elvágni a kettejük levő viszonyt, bár megpróbálta.

Annyira hiányzott azonban neki Justin, hogy kénytelen volt átmenetileg más megoldást keresni...

A páros egy bennfentes szerint állítólag megbeszélte, hogy továbbra is össze fognak járni, de anélkül, hogy kapcsolatukat ugyanúgy folytatnák, ahogyan eddig - tudatta a Fox News. ű

Jessica Biel így a jelek szerint kénytelen beletörődni, hogy az ágyban még szükség van rá, egyébként viszont Timberlake akármikor leléphet egy neki megtetsző, új hölgyeménnyel!

A színésznő most is szerelmes Justin-ba, és állítólag az énekes sem tudna egyik napról a másikra búcsút inteni neki. Hogy mi lesz ebből...?

Édesapjával ment randizni Jessica Biel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.