Már nincsenek fájó sebek

Ismét együtt Justin Timberlake és Cameron Diaz?

Szent a béke vagy csupán a szakmai siker kedvéért került újra közel egymáshoz az énekes és a csinos színésznő? Justinból és Cameronból furcsa pár lesz.

Justin Timberlake és Cameron Diaz - amikor még egy pár voltak! képgaléria

2010.03.04 10:15ma.hu

Három éve már, hogy véget ért Justin Timberlake és Cameron Diaz szerelme, a páros tagjai azonban a jelek szerint már egyáltalán nem táplálnak rossz érzéseket a másik iránt, hiszen úgy néz ki, egy produkcióban fognak játszani.

A Bad Teacher című, készülő filmben alkot majd furcsa párost a két sztár - Cameron tanárt alakít a történetben, akit éppen dob a kedvese.

Egyik férfikollégájára veti ki a hálóját - amit Justin alakít, de neki is megvan már a kiszemeltje. A sztori egyébként egy középiskolában játszódik.

Timberlake és Diaz négy éven át jártak együtt a valóságban - A szőke színésznő már örökké tartó boldogságban reménykedett, de a sármos énekes - aki korábban Britney Spears mellett sem maradt meg - erre nemigen vágyott.

Később Justin összejött Jessica Biel-lel, akivel szintén hosszabb kapcsolatot alakított ki, a hírek szerint azonban valójában ők is szakítottak - ha együtt látni őket, az csak a látszat.

Timberlake nagymamája a közelmúltban arról beszélt, hogy Justin nem gondolta komolyan a szerelmet Jessicával...

Az énekes egyébként a pletykák szerint Rihanna-val is összeszűrte a levet egy közös klipforgatáson.

Timberlake kapta a Hasty Pudding-díjat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.