Csak ismert férfiakkal randizik a szőkeség!

Cameron Diaz: Csak híres pasi jöhet számításba!

Nagy az étvágya mostanság a széles mosolyú színésznőnek...és bizony nem áll le akárkivel Cameron Diaz, aki az utóbbi időben nagy étvággyal "fogyasztja" híresebbnél híresebb kollégáit.

Szexis! Cameron nemrég domiaként pózolt egy újságban! képgaléria

2009.08.26 18:50ma.hu
Keanu és Cameron közös filmjükben

Justin Timberlake-kel való szakítása után számos férfival hozták hírbe Cameron Diazt.

A sok keresgélés után rátalált Paul Sculforra, de ez a kapcsolat sem bizonyult időtállónak. Jude Law volt tehát soron, hogy megvigasztalja. A filmsztárral a Holiday című film forgatásán melegedtek össze, s egyik nap, amikor véget ért a forgatás, a sztárpár együtt látogatta meg Cameron kedvenc bárját.

Néhány külföldi bulvármagazin szerint azonban jóval több volt közöttük, mint "ivócimboraság", de Diaz megint gyorsan tovább állt. - írja a Kiskegyed.

Némi regenerálódás után Leonardo DiCapriot cserkészte be, akivel "csupán jól érezték magukat együtt" - mondta egy Cameronhoz közel álló informátor.

A The Sun információi szerint azonban Cameron gyorsan túltette magát Leon is, Jude-on is meg a többieken is: mint arról korábban is írtunk, a napokban Keanu Reevessel látták meghitten vacsorázni, majd egy mozi felé andalogni.

Egy szemtanú szerint Cameron és Keanu nagyon meghitten vacsoráztak a Whisper Lounge- ban. A Féktelen Minnesota című 1996-os filmben egyébként Cameron Diaz és Keanu Reeves szerelmespárt alkottak.

A hírek szerint azonban nemcsak az ismert férfiakat gyűjti a csinos színésznő. Míg más sztárok emlékbe kérik el vagy vásárolják meg a filmekben viselt kosztümjeiket és egyéb kellékeket, Cameron praktikus okokból gyűjti az ilyen cuccokat: ezekkel álcázza magát.

Egyik kedvenc beszerzése például a John Malkovich menet című film Lotte Schwartzaként viselt ruha, de főleg a barna kontaktlencse.

Ha ezeket felteszi, árulta el a színésznő, nincs ember a földön, aki felismerné, még Hollywoodban is feltűnés nélkül tud végigmenni az utcán.

Tudjon meg még többet Cameron pasiügyeiről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.