Az "ész nélküli adoptálást" is beszüntetné

Dögös képek - Cameron Diaz: Nem kell feleslegesen szülni

A 36 éves színésznő a jelek szerint nem vágyik az anyaságra - Cameron Diaz szerint így is épp elég ember él a Földön, nem kell feleslegesen szülni.

Nem rossz bőr: Cameron Diaz dögös fotói! képgaléria

2009.06.15 13:40rtlbulvar.hu

Cameron Diaz megvédte azokat a nőket, akik a társadalmi nyomás ellenére sem akarnak szülni.

Azért a pasik még jöhetnek!

A 36 éves színésznőnek sincs még gyermeke, és a nyilatkozata alapján nem is biztos, hogy szeretne sajátot.

- Szerintem elég ember él így is a Földön. A nők félnek ezt kimondani, mert túl nagy a társadalmi nyomás rajtuk. Bár szerintem ez az elvárás is változóban van. Például a legtöbb barátnőm sem akar gyereket -
mesélte a sztár a Cosmopolitan magazinnak.

Arra a kérdésre, hogy ezek szerint saját gyereket sem tervez, azt felelte, hogy soha nem mondja, hogy soha, de még ez is elképzelhető.

Hozzátette, hogy szíve szerint beszüntetné az ész nélküli adoptálást és a mesterséges megtermékenyítésnek köszönhető nyolcasiker-terhességet is.

A wc-ben is spórol Cameron Diaz?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.