Készül az újabb Charlie angyalai-folytatás!

Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore újra együtt hódít!

Hat év telt el a legutóbbi epizód óta, most pedig nagyvászonra való visszatérésükre készülnek Charlie újabb angyalai, azaz Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz!

Cameron Diaz az egyik dögös angyal! képgaléria

2009.01.28 17:00ma.hu

Hat évvel a legutóbbi film, a Charlie angyalai: Teljes gázzal című második rész után tehát ismét tettre kész a trió. 

- "Teljesen odáig vagyok... Nagyon nehéz leforgatni ezeket a filmeket, de tényleg jó móka" - nyilatkozta a projektről lelkesen a vörös angyalt, Dylan Sanderst játszó Drew Barrymore. 

Az Eonline.com értesülései szerint pedig a három gyönyörű angyal egy negyedik hölgyet is keres maga mellé a harmadik részre, melynek forgatási munkálatai még az idén elkezdődnek. Korábban, a Charlie angyalai második részében Demi Moore domborított Barrymore, Liu és Diaz mellett.

A 2000-es Charlie angyalai és a 2003-as második rész, a Charlie angyalai: Teljes gázzal egy 1976-os, azonos című amerikai tévésorozaton alapul. 

A krimiszériában Sabrina, Jill és Kelly, a rendőrtiszti főiskolát elvégző három csinos lány nem elégszik meg a rendőri munkával, izgalmasabb kihívásokra vágyik, ezért elszegődik egy magánnyomozó irodába egy titokzatos férfihez, bizonyos Charlie-hoz, akivel személyesen sosem találkoznak, a megbízásokat telefonon kapják... 

Az eredeti sorozatban Kate Jackson, Farrah Fawcett és Jaclyn Smith formálták meg az angyalokat, de az 1981-ig futó szériában később más színésznők is eljátszottak egy-egy angyali szerepet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.