Kínosan ügyeltek arra, hogy ne fussanak össze!

Drew Barrymore és Cameron Diaz már nem barátnők? Sőt!

A január 11-ei Golden Globe gála nemcsak azért örvend nagy népszerűségnek, mert rangos és világszerte elismert, hanem azért is, mert az ottani történések később hetekig szaftos bulvárpletykákat szolgáltatnak az újságíróknak.

Képekben a szép szőkeség- Cameron Diaz! képgaléria

2009.01.14 12:00rtlbulvar.hu

Itt figyelhetett fel például a sajtó arra, hogy Cameron Diaz és Drew Barrymore között mintha vége szakadt volna a barátságnak. A két színésznő egész este külön utakon járt: egyedül érkeztek, egyedül pózoltak és egyedül is távoztak. 

Egy szemtanú még azt is megfigyelte, hogy direkt a vörös szőnyeg ellentétes oldalain ácsorogtak, csakhogy véletlenül se fussanak össze, és ne kellejen kínos pusziparádéba és vállveregetésbe bonyolódniuk.

Nagyon jóban voltak- itt még!

Pedig korábban le sem lehetett vakarni őket egymás nyakából.
 
Úgy voltak egymás BFF-jei (Best Friend Forever, vagyis A legjobb barát mindörökké), mint Paris Hiltonnak Nicole Richie.
 
De mint tudjuk, az a kapcsolat is véget ért egyszer, hiszen Hollywoodban semmi sem tart örökké...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.