A szőke sztár vicces kedvében volt!

Vicces képek! Cameron Diaz kutyával bohóckodott!

Cameron Diaz szerdán este az ArcLight Cinemában járt Hollywood-ban, ahol arra hívta fel a figyelmet, hogy mennyire fontosak a háziállatok!

Nézze meg! Így pózolt a kutyussal a színésznő! képgaléria

2008.10.03 16:00ma.hu

Az egyedi és különleges kisugárzású hölgy egy kutyussal pózolt, egy olyan bemutatón, ahol azokra a filmekre hívták fel a figyelmet ahol a kutyusok és más állatkák nagy szerepet kapnak! 

Cameron szerelmével, Paul Sculforral nemrég a Maldív-szigeteken nyaralt. A Four Season luxushotel egyik különálló, part menti bungalóját bérelték ki.

Egy szemtanú elmesélte az újságíróknak, hogy a pár együtt búvárkodott és kajakozott, és hozzátette, hogy Diaz kisasszony annyit eszik, mint egy disznó. Most vonja kétségbe valaki, hogy a boldogság hozza meg az étvágyat! 

A kutyusos képeket elnézve Cameron jókedvével semmi gond, sőt! Szemmel láthatóan nem viseli meg az ahír sem, miszerint Justin Timberlake eljegyezte kedvesét, Jessica Bielt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.