Elégedett testével a szexbomba!

Cameron Diaz: Sose voltam jobb formában!

A 35 éves színésznő büszke testére. Sőt saját elmondása szerint, sohasem volt kirobbanóbb formában. Noha a szépséget nem adják ingyen, Cameron nap, mint nap megküzd bomba alakjáért.

Képek Cameron Diaz vadító testéről képgaléria

2008.04.14 13:12ma.hu

A színésznő jelenleg sokkal elégedettebb alakjával, mint huszonéves korában, ráadásul izmosabbnak és fittebbnek érzi magát mióta eljátszotta a Charlie angyalai egyik főszerepét. 

- Gyerekként atletizáltam, de igazán a film után váltam igazán erőssé. Megtanultam karbantartani a testemet. Úszok, edzek, sok vízet íszom, és egészségesen táplálkozok. Ráadásul annyit alszok amennyit csak tudok – magyarázta Díaz, aki korábban azt hangoztatta, hogy a gyerekvállalást is azért hallogatja, mert akkor nem tudna eleget aludni. 

- Azt gondolom, hogy a legjobb szépségtitok az elismerés. Ha magadat nem becsülöd le, akkor, más is értékelni fog – fejtette ki a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.