Hová lett a színésznő haja?!

Megdöbbentő képek: Cameron Diaz tarkopasz lett!

Ilyet se látunk minden nap: Cameron Diaz teljesen kopasz lett! Meglehetősen ijesztően fest a szép színésznő tojásfejével, amin egy szál haj sem maradt...

Döbbenet - Cameron Diaz kopaszon! képgaléria

2008.05.23 10:43ma.hu

Megdöbbentő változás - Cameron Diaz tarkopaszon! Mielőtt azonban nagyon megijednénk, nem kell attól félni, hogy Miss Diaz egy rossz pillanatában hajnyírót ragadott, vagy ne adj' isten súlyos beteg.

A színésznő új filmje kedvéért mutatkozik ilyen ijesztően. Cameron a My Sister's Keeper című alkotásban játszik, melyben Sofia Vassilieva partnereként egy olyan anyát formál meg, aki maga borotválja kopaszra a fejét, mert a lánya leukémiás - az iránta érzett szolidaritásból szabadul meg a hajától...

Íme, az igazi Cameron

A sztárt Santa Monicában, a forgatáson kapták lencsevégre - új külsejét az ügyes maszkmestereknek köszönheti, akik elbújtatták a csinos színésznő szőke haját a paróka alá.

Cameron új filmjét itthon valószínűleg jövőre láthatjuk. A csinos Diaz a filmvásznon sikert sikerre halmoz, ám a magánélete, úgy tűnik, még mindig nincs sínen.

Tizennyolc hónapja már, hogy Cameron szakított nagy szerelmével, az énekes Justin Timberlake-kel - A férfi éppen Jessica Biel színésznőt készül a hírek szerint feleségül venni.

Diaz pedig változatlanul keresi az igazit. A színésznő az InStyle magazinnak elmondta: "Én nem akarok egy olyan férfit, aki 25 éves nőkre vágyik..." Majd hozzátette: "Az emberek azt hiszik, ha valaki szingli, akkor nem teljes az élete. Ez nem igaz. Azért nem ugrom bele egy számomra nem kielégítő kapcsolatba, hogy ez ne legyen így!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.