Ami nem sikerült Diaznak, az bejött Biel-nek!

Justin beköti Jessica fejét? Mit szól hozzá Cameron?

A házasodási láz a Timberlake-Biel párost is elérte, sőt, már a gólya is köröz a fejük felett.

2008.05.21 09:40rtlbulvar.hu

Justin Timberlake-t biztosan nem könnyű megszelídíteni, de úgy tűnik, Jessica Bielnek ez is sikerült. Bár az énekest szebbnél szebb lányok ugrálják körül a koncertjein, neki csak egy igazi ember kell, és az nem más, mint Jessica. 

A sztárpár olyannyira összemelegedett, hogy bennfentesek szerint már az esküvőjüket tervezgetik. – Justin már 27 éves, és egyre többet gondol arra, hogy megállapodik Jessica mellett. Boldog vele, miért várna? Amikor Madonnával dolgozott, rengeteg időt elvett a sok munka. 

Keveset tudtak találkozni a szerelmével, ekkor jött rá Justin, milyen sokat jelent neki ez a lány – mondta a forrás. 

Olyan hírek is szárnyra keltek, hogy Jessica Biel terhes. A színésznő ugyanis az utóbbi partik egyikén sem ivott alkoholt, mondván, nem kívánja. A pletykák szerint azonban más, pontosabban egy más állapot áll a háttérben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.