Meghalt a színésznő édesapja

Cameron Diaz gyászol - nem tud úrrá lenni a fájdalmon

Cameron Diaz még legújabb filmje forgatását is felfüggesztette, mert nehezen tud úrrá lenni a fájdalmon. A sztár édesapja, Emilio Diaz 58 éves korában, tüdőgyulladásban hunyt el.

2008.04.19 13:52netbulvar.hu

Cameron nyilatkozatban köszönte meg a rajongóknak, hogy még ezekben a nehéz időkben is mellette állnak, és biztosítják őt szeretetükről. - Édesanyám, a nővérem is kimondhatatlanul hálás mindenkinek, aki kifejezte együttérzését. Igazi támasz ez nekünk, köszönjük - adta át a sztár családjának üzenetét Brad Cafarelli, Cameron szóvivője.

- Rengetegen szerették édesapámat, és biztos vagyok benne, hogy a szelleme mindig a szívünkben él - mondta a színésznő, akinek édesapja húsz évig, 1998-as visszavonulásáig egy olajvállalatnál dolgozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.