A Wichitában titkosügynök lesz a sztár

Tom Cruiset Cameron Diazzal boronálták össze!

Tom Cruise rámozdult a 20th Century Fox készülő akciókomédiájára: a Wichita című filmben megint titkosügynököt alakít majd, ezúttal Cameron Diaz oldalán - erősítette meg a korábbi pletykákat a Variety című szaklap online cikke.

2009.05.30 10:15MTI

A rendezést James Mangold vállalta, aki korábban a Copland, az Észvesztő és A nyughatatlan című filmjeivel vívott ki elismerést. A variety.com forrásai szerint Cruise és Diaz már elfogadták a forgatókönyvet, és folyik a tárgyalás a szerződéseikről.

A Fox ugyan nem jelentette be hivatalosan, de Hollywoodban tudni vélik, hogy 2010 nyarára szánták az akciójelenetekkel jól feldúsított produkciót. A sztoriban Cruise titkosügynököt alakít, aki ki-bejárkál egy magányos nő (nyilván Diaz) életében.

Valkűr című háborús filmje bemutatása óta a sztár számos előkészületben lévő produkció iránt mutatott élénk érdeklődést.

Hírbe hozták Len Wiseman Motorcade című thrillerével, Bharat Nalluri The Tourist című újrafilmjével, David Cronenberg The Matarese Circle című drámájával, sőt a Lost for Words című romantikus komédiával és a The 28th Amendment című thrillerrel is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.