Tom Cruise erőszakos vágyaitól megőrül a neje!

Katie Holmes beleroppan férje zsarnoki követelőzésébe!

Katie Holmes lassan már nem bírja tovább! A napokban ismét elkezdtek cikkezni arról, hogy a szép színésznő lassan tényleg beleőrül abba, amit férje művel vele. Sajnos komoly problémái vannak a magánéletében...

Katie túl sovány...valószínüleg ezért nem esik teherbe! képgaléria

2009.05.11 16:35ma.hu
Jó anya akar lenni!

Már arról korábban is írtunk, hogy Tom Cruise nagyon szeretne második kisbabát, sőt egy időben szinte biztossá is vált, hogy Katie terhes, ám eddig még nem jött össze a második gyerek. 

Ezzel nem is lenne semmi baj, csak hogy Tom annyira vágyik még egy gyerekre, hogy ezzel tönkreteszi a feleségét! Ismerősei szerint Katie otthon emiatt nem érzi jól magát, hiszen túl erőszakosnak érzi férje akaratát... 

- ""Suri április 18-án volt 3 éves, és születésnapi buliján kiderült, Tom mennyire imádja őt, és nehezen viseli, hogy lányának még nincs kistestvére" - tudta meg az egyik brit magazin egy ismerőstől. 

A fogyás és az állandó stressz miatt eddig ne jött össze a második baba ám Tom egyre türelmetlenebb, Katie pedig lassan beleroppan a nyomásba.

Ennek a követelőző és erőszakos magatrtásnak biztosan nem lesz jó vége...és sokan attól félnek, hogy Katie nem bírja már sokáig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.